Airnox UMS Spitfire RTF 4ch med 3AXG Gyro
AN10200     
1095 kr

                Köp antal


I lager : 1 st.

Airnox UMS Spitfire 2.4GHz Ready-To-Fly

En modell av RAF:s mest kända kämpe från andra världskriget. 425 mm bred, utrustad med gyro, komplett med LiPo batteri och en 2,4 GHz-sändare med inbyggd laddare.

Funktioner:
Stabilt gyro som stödjer flygningen
Autentiskt utseende och noggranna detaljer
Gjutet i slagtåligt skummaterial
Flygtid mellan 5-7.5 minuter

Airnox Ultra Micro Series Spitfire representerar den mest ikoniska kämpen från andra världskriget och är med sin fyra-kanalsradio och gyro en ready-to-fly modell som är stabil och som verkligen speglar skönheten från det fullskaliga flygplanet. Spitfire är tillverkad i slagtåligt lättskum och har ett innovativt system som gör att vingarna helt utan verktyg kan avlägsnas och skyddas därmed vid krasch. Planet levereras komplett med en 2.4GHz sändare av hög kvalitet där du kan skifta mellan mode 1 och mode 2 med hjälp av en switch. Sändaren fungerar också som en laddare för det medföljande 1S 200 mAh LiPo batteriet som används för att driva flygplanet.

Specifikationer:
Vingbredd: 425 mm
Längd: 393 mm
RTR vikt: 54 g
Sändare: MT-180 4-kanals 2.4GHz FHSS
Batteri: 1S/3.7V 200 mAh 20C LiPo
Laddare: Inbyggd drivbatteri-laddare i sändaren
Flygtid: Ungefär 5-7.5 minuter
Ej inkluderat: 4x AA alkaline batterier för sändaren

Airnox UMS är flygplan av Ultra Micro-storlek som är lättviktiga, enkla och mycket roliga att flyga. Den lilla storleken gör att planet fungerar bäst utomhus när det är en dag utan mycket vind.


UMS Spitfire är Ready-To-Fly, allt du behöver göra är att sätta fyra AA-batterier (ingår ej) i sändaren, ladda batteriet, fästa vingen och landställsstagen och du är redo att börja flyga!


Airnox UMS flygplan är utrustade med det avancerade 3AXG™-systemet (3-axligt gyro) som ger säkra och enkla flygningar. 3AXG™-systemet ger artificiell stabilitet och arbetar bakom kulisserna för att motverka effekterna av t.ex. sidvindar och turbulens.


UMS Spitfire är tillverkad i slagtåligt EPS-skummaterial som är mycket lättviktigt och visar detaljer på ett noggrant sätt.

 
Ett högkvalitets 4-kanals 2.4GHz FHSS MT-180 radiosystem är inkluderat i setet. Sändaren fungerar också som en laddare för det medföljande 1S 200 mAh LiPo batteriet.


MT-180 sändaren har en inbyggd funktion som gör det mycket enkelt att byta externt från mode 2 (standard) till mode 1.
Mode 1: Gasreglage på höger sida.
Mode 2: Gasreglage på vänster sida (standardläge).Typ Filnamn *
PDF Bilder.pdf Ladda ned
PDF Manual.pdf Ladda nedTillverkare

© GW Modellhobby AB, Org.nr. 556766-7398. Telefon 0500-60 00 88